Webbsök

Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket : en kokbok
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Den tekniske kocken : recept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket : en kokbok
Utgivning, förlag, etc.
  • Jure, Stockholm : 2005
SAB Klassning
Upplaga
  • 1. uppl.
Omfång
  • 176 s. ill. (huvudsakligen i färg) 28 cm
Term
Medarbetare
ISBN
  • 9172232269
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     cam a        a 4500
*00177677
*00520230223135914.0
*008051002s2005    sw |||||||||||000 0|swe| 
*020  $a9172232269$qinb.
*035  $a(SE-LIBR)9989215
*041  $aswe
*084  $aPmbb$2kssb/7
*084  $aQcaa$2kssb/7
*1001 $aHegg, Per-Olof,$d1948-
*24514$aDen tekniske kocken :$brecept och förklaringar till varför vissa saker händer i köket  : en kokbok /$cav livsmedelsprofessorn Per-Olof Hegg och kocken Rikard Nilsson ; [foto: Per-Anders Jörgensen ; illustrationer: Lars Esselius].
*250  $a1. uppl.
*264 1$aStockholm :$bJure,$c2005
*300  $a176 s.$bill. (huvudsakligen i färg)$c28 cm
*650 7$aMatlagning
*650 7$aLivsmedelskemi
*7001 $aNilsson, Rikard,$d1965-
*7001 $aJörgensen, Per-Anders,$d1965-$4pht$0https://libris.kb.se/n486dlh3lc7k3lsj#it
*7001 $aEsselius, Lars,$d1951-$4ill
*852  $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.
Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningQcaa Foliant