Webbsök

Choklad : mer av det goda
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcaa
Författare/Namn
Titel
  • Choklad : mer av det goda
Utgivning, förlag, etc.
  • Prisma, Stockholm : 2005
SAB Klassning
Omfång
  • 239 s : ill.
Medarbetare
ISBN
  • 91-518-4479-6 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00001695cam  2200505 a 4500
*00177946
*00520051209090159.0
*008       2005           e          0 swe
*020  $a91-518-4479-6 (inb.)$x91-518-4479-6
*035  $a77946
*035  $a(SwLnBT)4688494
*082  $a641.86
*084  $aQcaam
*1001 $aHedh, Jan
*24510$aChoklad :$bmer av det goda /$cJan Hedh, Klas Andersson
*260  $aStockholm :$bPrisma,$c2005
*300  $a239 s :$bill.
*7001 $aAndersson, Klas$4pht
*850  $aLoBj
*852  $cQcaa
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Författaren skriver inledningsvis om chokladens historia, om kakaobönor, processer, råvaror och chokladtillverkning. Recept på praliner, ganacher, fondanter, mousser, parfaiter, bavaroiser, petit fours, kolor, desserter och tårtor. Tips på hur olika bär och frukter kombineras med skilda chokladsorter samt om smaksättningar. Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcaa