Hylla
Författare/Namn
Titel
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Omfång
Serie
Ämnesord
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00000507nam 22002058a 4500
*00182053
*00520061208200256.0
*008 2007 e 0 swe
*020 $a91-534-2735-1 (inb.)$x91-534-2735-1
*035 $a82053
*082 $a641.59
*084 $aQcabd-oec
*1001 $aHermelin, Dag
*24510$aSushi & sashimi /$cDag Hermelin, Bruno Ehrs och Pelle Svanberg
*260 $bICA,$c2007
*300 $a64 s :$bill.
*490 0$aLättlagat hemma
*653 $asushi
*653 $asashimi
*653 $ajapansk mat
*7001 $aSvanberg, Pelle
*7001 $aEhrs, Bruno
*850 $aLoBj
*852 $cQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Boken vänder sig till den som tänker laga egen sushi till famij och vänner. Även översiktsbilder som hjälp att hitta i utbudet i sushibaren. Annotation supplied by BTJ Sverige AB
HEMSUSHI 4 SUSHI OCH RÅ FISK I JAPAN 6 SUSHI OCH RÅ FISK UTANFÖR JAPAN 8 LÄTTA AVDELNINGEN 12-41 HÄMTSUSHI - SUSHIKOCKENS URVAL 1 12 HÄMTSUSHI - SUSHIKOCKENS URVAL 2 14 HEMSUSHI - BUFFé OCH ATT ÄTA UR SKÅL 16 HEMSUSHI - BUFFé OCH ATT ÄTA "JAPANSKA TACOS" 20 SPAR TID NÄR DU FÖRBEREDER BUFFéN 22 INKÖPSLISTA - VAROR FÖR DEN GODA SUSHISMAKENS SKULL 23 INKÖPSLISTA - ATT VARIERA MED 23 MJUK ELLER FAST RÅ FISK 26 ÖVRIGA INGREDIENSER 27 OMELETT 28 OLIKA GRÖNSAKER 28 JAPANSK GRÖN PEPPARROT - WASABI 28 INLAGD INGEFÄRA - GARI 28 TORKADE ALGER I FORM AV NORIARK 28 SESAMFRÖ 28 MISOSOPPA 30 KOCKENS SASHIMIURVAL 32 HEMSASHIMI - ALTERNATIV TILL SASHIMI 34-40 KALL SOPPA MED TONFISK 34 SALLAD MED SASHIMIFISK 38 SOBANUDLAR MED LAX OCH HÄLLEFLUNDRATARTAR 40 AVANCERADE AVDELNINGEN 44-58 HEMSUSHI - BUFFé MED MAKIRULLAR 44 RIS SMAKSATT FÖR SUSHI 46 TJOCK RISRULLE (FUTOMAKI) 52 TUNN RISRULLE (HOSOMAKI) 55 CALIFORNIA ROLL (URAMAKI) 56 SUSHIKUDDEN (NIGIRISUSHI) 58