Webbsök

Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Pmb
Författare/Namn
Titel
  • Den hemlige kocken : det okända fusket med maten på din tallrik
Utgivning, förlag, etc.
  • Ordfront, Stockholm : 2007
SAB Klassning
Omfång
  • 277 s.
Ämnesord
ISBN
  • 9789170373152 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*000     nam
*00184570
*00520071002101121.0
*008       2007           e          0 swe
*020  $a9789170373152 (inb.)$x9789170373152
*035  $a84570
*035  $a(SwLnBT)4829456
*082  $a664
*084  $aPmbb
*084  $aPmbba
*1001 $aNilsson, Mats-Eric$0204546
*24514$aDen hemlige kocken :$bdet okända fusket med maten på din tallrik /$cMats-Eric Nilsson$whemlige kocken
*260  $aStockholm :$bOrdfront,$c2007$y2007
*300  $a277 s.
*653  $askräpmat
*653  $aE-nummerguide
*850  $aLoBj
*852  $cPmb
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

Författaren berättar här industrimatens moderna historia. Han avslöjar fusk och bedrägerier. Även en uppslagsdel med cirka femtio olika livsmedel där man kan läsa om hur fusket med dem går till och var man kan hitta oförvanskade alternativ. En karta med gårdsbutiker, en säsongskalender samt en guide till alla 320 E-nummer. TPB:s talboksannotation: Debattbok om ingredienser som används inom den moderna livsmedelsindustrin. Tillsatser som aromer, färgämnen och konsistensgivare används för att göra produkter hållbara och tilltalande i konsistens och smak. Tre frågor kring valet av mat behandlas: Var handlar du? Vad består din mat av? Vem har bestämt det? Register över tillsatser och förslag till alternativ avslutar. Förf. är redaktionschef och matskribent på SvD. Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
L ex 1Tillgängligt Lomma vuxenavdelningPmb
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningPmb