Hylla
Författare/Namn
Titel Svensk husmanskost : en samling gamla svenska recept anpassade till vår tids matlagningsmetoder
Utgivning, förlag, etc. Forum, Stockholm : Stockholm : 2008
SAB Klassning
Upplaga
Omfång
Ämnesord
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00001520cam 12200409 a 4500
*00186825
*00520080129140232.0
*008071106s2008 sw e |00| 0|swe
*020 $a978-91-37-13170-2(inb.)$x978-91-37-13170-2
*035 $a(SE-LIBR) 10594740$x10594740
*082 $a641.59
*084 $aQcabd-c$2kssb/8
*1001 $aWretman, Tore
*24510$aSvensk husmanskost :$ben samling gamla svenska recept anpassade till vår tids matlagningsmetoder /$cmed kommentarer och anvisningar av Tore Wretman ; illustrerad av Stig Claesson - Slas
*250 $aNy utg.
*260 $aStockholm :$bForum,$c2008$0Stockholm :
*300 $a247 s.
*653 $aHusmanskost
*653 $aSmörgårdsbord
*653 $aSoppor
*653 $afisk
*653 $aKött
*653 $aSåser
*653 $aefterrätter
*653 $aÄggrätter
*653 $aMjölrätter
*653 $aGrynrätter
*7001 $aClaesson, Stig$4ill
*850 $aLoBj
*852 $cQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
TPB:s talboksannotation: Här får du reda på var, varför, när, till vem och hur du ska förbereda en presentation av dig själv. Man bör berätta på ett sätt som stärker självförtroendet och som fångar människors intresse. Saklighet är bra men att fånga någons uppmärksamhet kräver engagemang. Det första intrycket är mycket viktig och en avslutning &"med knorr&" som åhörarna kommer ihåg skapar fortsatt intresse för dig och det du har att säga. Annotation supplied by BTJ Sverige AB
Förord 7 Smörgåsbordet 12 Soppor 42 Fisk 69 Kött 106 Grönsaker 167 Ägg-, mjöl- och grynrätter 187 Såser 204 Efterrätter 215 Ordförklaringar 237 Tabell 239 Litteraturförteckning 240 Register 241