Webbsök

Svensk husmanskost : en samling gamla svenska recept anpassade till vår tids matlagningsmetoder
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Qcab
Författare/Namn
Titel
  • Svensk husmanskost : en samling gamla svenska recept anpassade till vår tids matlagningsmetoder
Utgivning, förlag, etc.
  • Forum, Stockholm : Stockholm : 2008
SAB Klassning
Upplaga
  • Ny utg.
Omfång
  • 247 s.
Ämnesord
Medarbetare
ISBN
  • 978-91-37-13170-2(inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00001520cam 12200409 a 4500
*00186825
*00520080129140232.0
*008071106s2008    sw     e     |00| 0|swe
*020  $a978-91-37-13170-2(inb.)$x978-91-37-13170-2
*035  $a(SE-LIBR) 10594740$x10594740
*082  $a641.59
*084  $aQcabd-c$2kssb/8
*1001 $aWretman, Tore
*24510$aSvensk husmanskost :$ben samling gamla svenska recept anpassade till vår tids matlagningsmetoder /$cmed kommentarer och anvisningar av Tore Wretman ; illustrerad av Stig Claesson - Slas
*250  $aNy utg.
*260  $aStockholm :$bForum,$c2008$0Stockholm :
*300  $a247 s.
*653  $aHusmanskost
*653  $aSmörgårdsbord
*653  $aSoppor
*653  $afisk
*653  $aKött
*653  $aSåser
*653  $aefterrätter
*653  $aÄggrätter
*653  $aMjölrätter
*653  $aGrynrätter
*7001 $aClaesson, Stig$4ill
*850  $aLoBj
*852  $cQcab
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

TPB:s talboksannotation: Här får du reda på var, varför, när, till vem och hur du ska förbereda en presentation av dig själv. Man bör berätta på ett sätt som stärker självförtroendet och som fångar människors intresse. Saklighet är bra men att fånga någons uppmärksamhet kräver engagemang. Det första intrycket är mycket viktig och en avslutning &"med knorr&" som åhörarna kommer ihåg skapar fortsatt intresse för dig och det du har att säga. Annotation supplied by BTJ Sverige AB

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningQcab