Hylla
Författare/Namn
Titel Bröd från Brunkebergs bageri
Utgivning, förlag, etc. Bonnier Fakta, Stockholm : 2009
SAB Klassning
Omfång
Medarbetare
Elektronisk adress och åtkomst (URI) http://194.68.4.214/bilder/b/9789174240665.jpg Omslagsbild alias: URL
ISBN
Antal i kö:
*00001167cam 12200325 a 4500
*00192802
*00520090811132156.0
*008090407s2009 sw ||||e |00| 0 swe
*020 $a978-91-7424-066-5 (inb.)$x978-91-7424-066-5
*035 $a(SE-LIBR)11367452$x11367452
*082 $a641.865
*084 $2kssb/8$aQcae
*1001 $aJohansson, Heléne
*24510$aBröd från Brunkebergs bageri /$cHeléne Johansson ; fotograf: Stefan Wettainen
*260 $aStockholm :$bBonnier Fakta,$c2009
*300 $a135 s :$bill.
*7001 $aWettainen, Stefan$4pht
*850 $aLoBj
*852 $hQcae
*8564 $uhttp://194.68.4.214/bilder/b/9789174240665.jpg$zOmslagsbild$galias: URL
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
Författaren driver Brunkebergs bageri & catering. Hon presenterar här sina matbrödsrecept och utgår från situationen och måltiden - vad brödet passar till. Även praktiska tips och knep om hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen samt förvarar och serverar det färdiga brödet.
ATT BAKA 10 Bakteknik 12 Fördegar 21 Surdeg och levain 22 FRUKOST 26 Grova rågfrallor 28 Janssons skållade 30 Pain blanc 33 Brunkans danska 34 Skållat fänkålsbröd 37 Grovt rambröd 38 Solros- och tranbärsbröd 40 Skållat havrebröd 43 Sandwichbröd 44 MIDDAG 46 Brunkans ljusa 48 Sesam- och linfröbröd 51 Hassel- och valnötsbröd 52 Cashew- och fetaostbröd 54 Plommonbröd 56 Äppel- och russinbröd 59 Lingondinkel 60 Ost- och jalapenobröd 63 Brunkans långa 64 Brunkebergs svartbröd 66 Olivbröd 69 Dillabröd 70 Vetetortillas 72 FEST 74 Syrligt rågbröd 76 Maltbröd 79 Parmesankex 80 Baguetter 82 Rågknäcke 85 Briocher 86 Durumbröd 89 Frukt- och nötbröd 90 Kavring 92 Sillabröd 94 Skållat vörtbröd 97 PÅ VÄG 98 Mjuka vallmobröd 100 Brunkans bagels 102 Korvbröd 104 Fyllda bröd 107 Fougasse 109 Piroger 110 Matiga muffins 112 Focaccia 114 Brödpinnar 117 TILL BAKET 120 Mjöl 122 Sött och salt 124 Nötter och frön 126 Jäst och andra ingredienser 128 Utrustning 131 Register 134 Tack 136