Webbsök

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Komihåglistan är tom
Vis
Hylla
  • Pmb
Författare/Namn
Titel
  • Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat
Utgivning, förlag, etc.
  • Ordfront, Stockholm : 2010
SAB Klassning
Omfång
  • 275 s : ill.
Anmärkning: Innehåll
  • Brottsliga bullar -- Barnförbud i köket -- I pulvermosets land -- Hur många blir magsjuka? -- Den svarta lådan -- I skuggan av McDonald's -- Aptiten som försvann -- Cook and kill -- Chicken race -- Patient zero -- De rosa lagunerna -- Svinigt i polen -- Rent som i rymden -- Mikroberna slår tillbaka -- Kräksjuk av fabriksmat -- Goda bakterier försvinner -- Kärnfriska urinvånare -- De omogna tomaterna -- Ett ömtåligt sinne -- Den mänskliga måltiden -- Ljusning i sikte
Medarbetare
ISBN
  • 978-91-7037-493-7 (inb.)
Antal i kö:
  • 0 (0)
*00003541cam 122008657a 4500
*00196805
*00520100823114627.0
*008100401s2010    sw  |||e     |00| 0|swe c
*020  $a978-91-7037-493-7 (inb.)$x978-91-7037-493-7
*035  $a(SE-LIBR)11807381$x11807381
*035  $a(Burlöv)76311
*035  $x11807381
*082  $a664
*084  $aPmbb
*084  $aQca
*1001 $aEnnart, Henrik
*24510$aDöden i grytan :$bom vår rädsla för riktig mat /$cHenrik Ennart & Mats-Eric Nilsson
*260  $aStockholm :$bOrdfront,$c2010
*300  $a275 s :$bill.
*5050 $aBrottsliga bullar -- Barnförbud i köket -- I pulvermosets land -- Hur många blir magsjuka? -- Den svarta lådan -- I skuggan av McDonald's -- Aptiten som försvann -- Cook and kill -- Chicken race -- Patient zero -- De rosa lagunerna -- Svinigt i polen -- Rent som i rymden -- Mikroberna slår tillbaka -- Kräksjuk av fabriksmat -- Goda bakterier försvinner -- Kärnfriska urinvånare -- De omogna tomaterna -- Ett ömtåligt sinne -- Den mänskliga måltiden -- Ljusning i sikte
*7001 $aNilsson, Mats-Eric$4aut$0204546
*850  $aLoBj
*852  $cPmb
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här för att vara den första som skriver ett omdöme.

TPB:s talboksannotation: Kritiskt granskande reportage om livsmedelsindustrin. Författarna anser att samhällets regelsystem gynnar näringsmässigt undermålig industrimat på den traditionellt lagade matens bekostnad. Att hantera färskvaror anses vara ett högriskprojekt medan hårt processade matprodukter uppfyller myndighetskrav. Många exempel ges; alltifrån förbud mot hemgjort mos i korvkiosk till en studie av den antibiotikaberoende djurindustrin.

Ex.namnStatusFörfallodagTillhörHylla
B ex 1Tillgängligt Bjärred vuxenavdelningPmb