Hylla
Författare/Namn
Titel Vad varje vegetarian behöver veta
Utgivning, förlag, etc.
SAB Klassning
Omfång
Term
Medarbetare
ISBN
Antal i kö:
*00004820cam 122013457i 4500
*001298698
*00520180206104123.0
*008170518s2017 sw |||e |00| 0|swe d
*020 $a978-91-7579-257-6$qpocket
*035 $a(BOKR)9789175792576
*035 $a(SE-LIBR)20820708
*082 4$a613.262$223/swe
*084 $aVmb$2kssb/8
*1001 $aMcGuire, Katherine
*24510$aVad varje vegetarian behöver veta /$cKatherine McGuire ; översättning: Carina Jansson
*260 $bPocketförlaget,$c2018
*300 $a138 sidor ;$c17.8 cm
*650 7$aHälsa
*650 7$aVegetarianism
*650 7$aVegetarianer
*650 7$aVeganer
*650 0$aVegetarians
*650 0$aVegans
*650 0$aHealth
*7001 $aJansson, Carina$4trl$0283988
*852 $hVmb
^
Det finns inga omdömen till denna titeln.
Klicka här
för att vara den första som skriver ett omdöme.
INLEDNING 8 KOM IGÅNG Vego vokabulär 12 Känn dig fantastisk 18 NÄRINGSLÄRA Protein 26 Fullvärdigt protein, en fusklapp 28 16 kombinationer för fullvärdigt protein 30 Nödvändiga näringsämnen 32 Den vegetariska matpyramiden 37 Vegetarianism och särskilda kostbehov 38 PREPPA KÖKET Fyll hyllorna 44 Med grönsaker i fokus 47 Var man hittar vad 51 Näringslära för tonåringar 53 Tillaga torkade bönor 59 Tillaga spannmål 62 Tillaga bulgur och couscous 64 Ett knep för tillagning av vitt ris 66 Spara lite här, slösa lite där 68 LAGA MAT Lär dig läsa recept 72 Gör recept vegetariska 74 Ersätta ingredienser 77 Sju sköna smakkombinationer 81 Förslag på veckomeny 83 Stärkande frukostar och bruncher 91 Matiga lunchmackor 93 Snabba snacks 95 Smaksättning 97 Laga en suverän grönsakssoppa 99 Laga en läcker wokrätt 101 Hur man lyckas med tofu 104 Fem fina fejkbacon 107 Umamiknep 110 Mätt och belåten dygnet runt 112 ATT LEVA VEGETARISKT Att hantera svåra situationer med stil 116 Fyra vita små lögner 121 Äta ute som vegetarian 122 Resa som vegetarian 127 Fem luringar 130 Förvärvade smaker (och hur man förvärvar dem) 132 ANVÄNDBARA WEBBPLATSER 135 FÖRFATTARENS TACK 139